Головна » 2019 » Грудень » 13 » Майстер-клас у старшій групі "Пернаті наші друзі"
20:25
Майстер-клас у старшій групі "Пернаті наші друзі"

Взаємодіяти з батьками як з однодумцями у справі виховання, розвитку й навчання дітей означає повноцінно забезпечувати процес гармонійного становлення особистості. Для цього необхідно змінити традиційні педагогічні підходи на результативніші, цікаві сучасним батькам.

Ефективна робота дошкільного закладу немож­лива без активного залучення родин до учас­ті в освітньому процесі, підвищення педагогічної культури батьків, формування в них відповідально­го та усвідомленого ставлення до батьківства, що є передумовою зміцнення сім’ї.

13 грудня у старшій групі «Дзвіночки» вихователь О.С.Могильченко провела майстер-клас за темою «Пернаті наші друзі». Під час заняття малята в ігровій формі узагальнили знання про зимуючих та перелітних пташок, батьки також показали високий інтелектуальний рівень – відповіли на всі запитання правильно, а в кінці заняття малята разом із мамами і татами виготовили екологічні годівнички для пташок.

Робота під час заняття відбувалася у формі гри, але при цьому вихователь зберегла елементи пізнавального і навчального спілкування.

     

Переглядів: 258 | Додав: dnzkaterinovskiy | Рейтинг: 0.0/0