Головна » 2019 » Грудень » 10

10 грудня 2019 року батьки вихованців середньої групи «Пізнайки» були запрошені на нетрадиційні батьківські збори з елементами тренінгу на тему: «Місце дитячої книги у сім’ї»

Вихователь Грунська О.Б. ознайомила батьків із функцією дитячої книги у сім’ї, пояснила значення дитячої літератури для всебічного розвитку дитини,  разом з батьками охарактеризували наслідки нехтування книгою, батьківський колектив групи, висловлювали свої думки та робили колективні висновки. Вихователь залучила присутніх батьків до створення казки за допомогою малюнка, також захоплюючими були проведені  музичні ритмічні вправи.

  

 

Переглядів: 261 | Додав: dnzkaterinovskiy | Дата: 10.12.2019

10 грудня 2019 року, вихователь середньої групи "Пізнайки" О.С.Хвостик згідно Плану роботи на 2019/2020 навчальний рік для педагогів дошкільного закладу "Джерельце" провела відкрите інтегроване заняття за темою «Як Лисичка хитрувала, звірятам розважатись заважала».

За казковим сюжетом, малята згадували, відтворювали та розповідали зміст казки «Колобок», виконували різноманітні пізнавально-практичні завдання від казкових героїв на порівняння величин і кількості предметів, цікаві та захоплюючі вправи на орієнтування на площині. А на сам кінець, щоб врятувати Колобка від Лисички, намалювали чарівний ліс. На цей перегляд цього заняття були запрошені батьки.

 

  

 

 

Переглядів: 281 | Додав: dnzkaterinovskiy | Дата: 10.12.2019