Головна » 2019 » Грудень » 19

Зима дуже багата на свята, і відкриває календар одне із найулюбленіших свят для малюків – День Святого Миколая. Святий Миколай першим приходить до нас – зі святом милосердя та добра, як же приємно дарувати, турбуватися про всіх, кого любиш.

Малюки завжди з нетерпінням очікують на 19 грудня. Адже саме в цей час на кришталевих санях їде до нас з неба Святий Миколай. Він не оминає жодної хатини, де живе дитина. Слухняним дітям він кладе під подушку солодощі, яблука, книжки, а нечемним, щоб нагадати як треба поводитися, – навіть різки, але в нас таких немає.

Це свято - прекрасний привід впустити в свій будинок казку і насолоджуватися нею разом з дітьми, а вони вміють це робити краще за всіх.

Така казка завітала і в наш садочок. Всі вихованці дитячого садочка з великим хвилюванням очікували на свято Миколая. І ось настав цей довгожданий момент.

Дошкільнята показали цікаве дійство: співали про зиму і Святого Миколая, грали у музичні ігри «Підемо у двір гуляти», «Діти і Святий Миколай», водили хоровод.  На свято до дітей завітав головний герой - Святий Миколай. Оскільки всі дітки протягом року були слухняними та ще й підготували для нього чудове свято, він вручив їм солодкі подарунки – про які подбали батьки віхованців та староста Катеринівського старостинськуого округу Андрій Андрійович Чабан.. Роздаючи солодощі, Святий Миколай бажав дітям бути чемними, робити добро, не ображати нікого, не сваритися. Коли малята отримували подарунки, їх оченята світилися неймовірною радістю. Задоволенні і щасливі малюки попрощались з гостем та запросили на наступний рік.

     

Переглядів: 273 | Додав: dnzkaterinovskiy | Дата: 19.12.2019