Головна » 2020 » Серпень » 21

Одним з найважливіших елементів процесу становлення державності будь-якої країни є визначення національної символіки як невід’ємної ознаки незалежності. Кожний народ, шануючи свою історію, шанує і свої святині. Без сумніву, державний синьо-жовтий прапор і є однією із найголовніших святинь нашого народу. День Державного Прапора та День незалежності України – не просто святкові дні в календарі. Це нагадування про високу ціну і значення суверенітету й символів України – держави українського народу, право на свободу якої виборювали і виборюють сьогодні  тисячі справжніх патріотів. 

У білих вишиванках цього дня прийшли й вихованці сталої групи Катеринівського закладу освіти. Діти разом з вихователями і Україною-ненькою крок за кроком пройшли сторінками історії нашої держави, в ігровій та музичній формі вивчили символи України. Потім розповідали вірші, танцювали та грали у рухливі ігри.

Проводячи такі заходи, педагоги нашого садочка прагнуть виховати маленьких патріотів України, плекають в них почуття любові до свого народу його культури, до рідної землі.

        

Переглядів: 231 | Додав: dnzkaterinovskiy | Дата: 21.08.2020