Головна » 2020 » Квітень » 22 » Всеукраїнська дистанційна ОЛІМПІАДА «ВСЕОСВІТА ВЕСНА – 2020»
16:28
Всеукраїнська дистанційна ОЛІМПІАДА «ВСЕОСВІТА ВЕСНА – 2020»

Діти сьогодні зростають у цифровому світі і для них цілком природним є цифрове середовище, яке вони використовують для отримання та обміну інформацією. Отже, для них не є проблемою навчатися онлайн дистанційно, навпаки – це нова цікава пригода для дитини!

Переваг онлайн-навчання можна привести багато: зростання інтересу дітей та батьків до нового цікавого методу навчання, економія ресурсів всіх учасників навчального процесу, автоматизація контролю виконання завдань тощо.

Для того, щоб активізувати пізнавальну діяльність та навчальну мотивацію, узагальнити набуті теоретичні знання і закріпити пройдений матеріал вихователі запропонували батькам взяти участь разом з дітьми у Всеукраїнській олімпіаді « Всеосвіта Весна-2020». Діти середньої групи (вихователь Грунська О.Б.) прийняли  участь у змаганнях з математики. Вірьовченко Ваня зайняв 1 місце, Бутенко Аліса зайняла 3 місце та отримали дипломи. Батьки за участь були нагороджені грамотами.

Діти старшої групи (вихователь Могильченко О.С.) також виявили неабияку зацікавленість у змаганні, до олімпіади з логіки та математики  долучилися 8 вихованців:  Дударєв Микита, Журавель Кирило, Свириденко Діма, Скрипник Вероніка, Ковтуненко Ксюша, Подоляк Лєра, Кривень Лєра і Кучер Яна. Це свідчить про високий рівень мотивації та зацікавленості. Усі малята, на відмінно виконали олімпіадні завдання і всі отримали дипломи за перше місце. Інтернет-олімпіада – це новий формат змагання для дітей, завдяки якому вони можуть проявити себе. А ще це унікальне поєднання тренду діджиталізації освіти, духу змагання та потреби у перевірці якості освіти.

Переглядів: 236 | Додав: dnzkaterinovskiy | Рейтинг: 0.0/0