Головна » 2021 » Травень » 5 » Великдень
14:02
Великдень

"Весна-красна наступає,
Великдень благословляє.
І святкує світ увесь,
Бо в цей день Ісус воскрес!"
Великдень – це радісне свято воскресіння Ісуса Христа. На це свято господині печуть паски, фарбують та росписують яйця. У цей день вся родина збирається разом та вітають один одного. Так і в нашому садочку об’єдналась та веселилась велика та дружня родина дітлахів.
Цілий тиждень вихователі разом з дітьми знайомилися з цим чудовим святом, разом розглядали ілюстрації, писанки. Завдяки сумлінної праці вихователів діти навчилися ліпити, оздоблювати крашанки кольоровим папером, малювати та розписувати писанки.
Сьогодні 5 травня у садочку пройшла Великодня розвага,на якій діти продовжували знайомитися з народними традиціями та обрядами українського народу. Під час розваги діти не тільки дізналися багато про це свято, але й брали участь у музичних композиціях, співали пісні до Великодня, грали в народні ігри. Море позитивних емоцій у дітей викликала гра “Ти котись, котись яйце”. Всі дітки утворили гарне велике коло і коли музика починала грати, діти передавали писанку один одному, коли музика переставала грати у кого в руках залишалась писанка, та дитина виконувала таночок у парі.
Метою розваги було створення в дошкільному закладі святкової та радісної атмосфери, формування у дітей ціннісного ставлення до звичаїв та традицій. Під час розваги діти отримали позитивні емоції, радість проявили свої артистичні вміння та навички. У садочку панували відчуття миру, щастя, злагоди та добра.

    

Переглядів: 110 | Додав: rasnaalubov188 | Рейтинг: 0.0/0