Головна » 2021 » Квітень » 23 » Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності
17:00
Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності

Щоб людина почувалася в дорослому житті впевнено й безпечно, її змалечку треба навчити цінувати неповторність власного життя та життя інших людей. Саме тому одним з пріоритетів нашого закладу є формування у дітей основ безпечної поведінки в навколишньому світі та свідомого ставлення до власного здоров’я.
З 19.04.21 по 23.04.21р. в КЗ Катеринівському ЗДО було проведено Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності дітей. Були визначені завдання, реалізація яких сприяла б успішному його проведенню: створення безпечних умов для формування всебічно розвиненої творчої особистості.
Адміністрацією закладу було розроблено план проведення «Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності у весняний період»
Всі заходи, які були заплановані – вчасно проведені. Проведено оперативно – методичну нараду з організації та проведення в закладі «Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності. Роботу з дітьми проводили з використанням різних форм роботи: заняття, бесіди, екскурсії, читання художньої літератури, моделювання ситуацій та їх розв’язання.
Підсумком цього тижня діти середньої та старшої групи підготували виставу: " Як поросята Квік та Крюк сірники взяли до рук"
Спільна робота з педагогами, дітьми, батьками розширює уявлення дітей про збереження власного життя і здоров’я, про небезпеку, що очікує з іграми з вогнем.

     

Переглядів: 121 | Додав: rasnaalubov188 | Рейтинг: 0.0/0