Головна » 2020 » Березень » 6 » "Як янголята мам вітали"
14:22
"Як янголята мам вітали"

Разом з приходом весни завітало до садочка чудове свято наших мам, бабусь і сестричок - 8 Березня.

Свято у дитячому садку - це завжди казка,сповнена позитивними емоціями та яскравими кольорами, в якій діти стають маленькими творцями добра і краси.  Сьогодні, 6 березня у старшій групі «Дзвіночки» янголята вітали своїх мам (вихователь О.С.Могильченко).

Вихованці красномовно декламували вірші, весело співали пісень та майстерно танцювали, приємно вражаючи своїх батьків наявними талантами.

Не залишилися осторонь і дорослі. Тата, мами і бабусі кружляли разом з дітьми у танцях. А під час проведення ігор проявили високий артистизм, винахідливість та спритність.

 Наприкінці свята всі матусі отримали святкові листівки виготовлені своїми руками.

Також з привітаннями на святкування завітали почесні гості Лозівський міський голова Сергій Зеленський і його заступник Олексій Корпан, начальник управління освіти, молоді та спорту Вікторія Урванцева, староста Катеринівського старостинського округу Андрій Чабан.  Гості свята привітали присутніх жінок зі святом і побажали всім здоров’я, добра, миру, злагоди та доброї долі.

Для потреб харчоблоку дитячого садочка мер подарував електричну плиту. 

Свято 8 Березня в дитячому садочку вдалося на славу й принесло у душі малечі та їх батьків красу весни, ніжність квітів та сонячне тепло.

                                

Переглядів: 291 | Додав: dnzkaterinovskiy | Рейтинг: 0.0/0