Головна » 2021 » Лютий » 11 » «ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА - ЗАПОРУКА ЗДОРОВ'Я ДІТЕЙ»
15:35
«ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА - ЗАПОРУКА ЗДОРОВ'Я ДІТЕЙ»

З метою підвищення рівня професійної компетенції педагогів нашого закладу, щодо збереження та зміцнення здоров'я дошкільнят засобами фізичного виховання, 11.02.2021 р. було проведено педагогічну раду на тему . Під час якої вивчено фактори, які впливають на взаємини між педагогами, вихованцями та батьками закладу з даного питання. У роботі з фізичного виховання використовують елементи інноваційних технологій, метою яких є оптимальна реалізація оздоровчого, виховного та навчального спрямування фізичного виховання з урахуванням індивідуальних можливостей розвитку дитини.

Педагоги ділилися своїм досвідом з використання нетрадиційного фізкультурного обладнання, яке дозволяє більш швидко і якісно формувати рухові вміння та навички, сприяє підвищенню інтересу до фізкультурним занять, забезпечує активну рухову діяльність дітей протягом усього дня.

Вихователь Каліберда Л.В. провела майстер-клас з виготовлення орієнтирів із пластикових пляшок для естафет. Музичний керівник Копилова К.Ю. розучила з педагогами нові руханки.

Старша медична сестра Марченко Л.П. доповіла про збалансоване та раціональне харчування дітей у садочку.

Розуміючи всю значущість роботи з формування, зміцнення, збереження здоров'я своїх вихованців, колектив дитячого садка має цілеспрямовано працювати над створенням сприятливого здоров'язбережувального простору, шукаючи нові сучасні методи та прийоми.

      

Переглядів: 227 | Додав: dnzkaterinovskiy | Рейтинг: 0.0/0